کسب رتبه سوم مسابقات بین المللی AIAA توسط دانشجویان هوافضای دانشگاه شریف

تیم Shadx از دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی شریف موفق شد در مسابقات بین المللی و معتبر AIAA رتبه سوم را به خود اختصاص دهند.

14 بهمن، روز ملی فناوری فضایی/پروژه‌های فضایی که در انتظار تحقق وعده‌ها هستند/9 ماهواره کشور که در انتظار پرتاب قرار دارند

14 بهمن ماه روز ملی «فناوری فضایی» است و در حالی سال جاری (1396) به استقبال این روز می‌رویم که برخی از دستاوردهای این حوزه در انتظار توجه بیشتر مسوولان هستند.

دکتر منطقی: مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، یکی از الگوهای موفق در میان فعالیت‌های ترویجی صنعت هوایی کشور است

منطقی برگزاری جزیره‌ای مسابقات و جشنواره‌ها بدون دنبال کردن هدف و مأموریتی مشخص را اتلاف هزینه‌های مالی و انسانی در دانشگاه‌های کشور عنوان کرد.

برگزاری اولین مجمع عمومی شبکه یکپارچه هوافضا، هوانوردی و هواپیمایی (منظومه)

شبکه یکپارچه هوافضا، هوانوردی و هواپیمایی یا «منظومه» با برگزاری اولین جلسه مجمع عمومی خود در ۱۸ مهرماه سال ۱۳۹۶ رسما آغاز به کار کرد. هدف از تشکیل این شبکه، ایجاد هم‌افزایی مابین گروه‌های‌ دانشجویی و فعالین حقیقی و حقوقی حوزه‌های مختلف هوافضا عنوان شده است.

قرارداد همکاری‌های جدید پژوهشگاه فضایی با 7 دانشگاه/تهیه 450 مستند از پروژه‌های پژوهشی و فناوری در سال 96

معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران، گفت: با دانشگاه های خواجه نصیرالدین طوسی ، دانشگاه شیراز ، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم وفنون نوین دانشگاه تهران، دانشگاه تبریز و دانشگاه علامه طباطبایی قرارداد همکاری امضا شده است.

تولید موتور تامین‌کننده برق زمینی هواپیما در ایران

موتور تامین کننده برق زمینی هواپیما درحد فاصل بین دو پرواز که موتور هواپیما خاموش است و منبع تغذیه ای الکتریکی برای هواپیما وجود ندارد، با اتصال به هواپیما، به عنوان تامین کننده برق هواپیما مورد استفاده قرار می گیرد.

توسعه روش جدید مسیریابی خودکار پهپادها توسط پژوهشگران داخلی

پرنده‌های هدایت پذیر از راه دور یا همان پهپادها، امروزه از وسیله پرنده بدون سرنشین معمولی که با یک کنترل از راه دور ساده هدایت می‌شوند فراتر رفته‌ و مجهز به سامانه‌های هدایت پیشرفته‌ای شده‌اند که با استفاده از جی پی اس، پهپاد را مکانیابی کرده و با کمک خلبان خودکار آنها را هدایت می‌کنند.

توسعه دانش فنی و ساخت توربین‌های گازی صنعتی

هدف توسعه دانش فنی، طراحی یک توربین گازی 25 مگاوات با قابلیت ارتقا به 30 مگاوات است که روش‌های متفاوتی برای ارتقا این زمینه وجود دارد، همچنین این طرح یکی از طرح‌های کلان ملی است که مصوب شورای عالی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری است که در خرداد ماه سال 1391 ابلاغ شد.

مسابقات دانش‌آموزی و دانشجویی طراحی و ساخت سامانه‌های هوافضایی

 

قطب علمی سامانه‌های هوافضایی وابسته به دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه شریف هرساله مسابقات دانش‌آموزی و دانشجویی با عنوان طراحی و ساخت سامانه‌های هوافضایی را برگزار می‌کند. دانش‌آموزان و دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند از طریق وبگاه این مسابقات به نشانی http://www.asdc.ir/fa پیگیر برگزاری مسابقات و شیوه‌ی نام‌نویسی در آن باشند.

دانشکده‌ي مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی شریف

دانشکده‌ی مهندسی هوافضای شریف، پذیرش دانشجو را از سال 1366 در قالب گروه مهندسی هوافضا، به عنوان زیرمجموعه‌ای از دانشکده‌ی مهندسی مکانیک، آغاز کرد. در سال 1378، گروه مهندسی هوافضا از دانشکده‌ی مهندسی مکانیک جدا شده و فعالیت خود را به عنوان یک دانشکده‌ی مستقل ادامه داد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری